VÅGA BERÄTTA
"Your story has the power to move the world. You won't know where it leads until you tell it."

UNGDOMAR

Jag och min sjukdom – Andrés Osorio Arispe

Varje gång min sjukdom kickade igång så mådde jag inte bra varken fysiskt och psykiskt. Jag hade negativa tankar och längtade ofta efter döden. Ni kanske inte kan tro det, men tanken på att detta kunde vara hela livet, fick mig att gråta av smärta. En kille kan verkligen gråta.

läs mer »

Pappa

Jag tror att det var runt den tiden jag insåg hur lite intresse pappa hade i mig. Aldrig pratade vi om min dag, alltid hans dag. Aldrig pratade vi om mina mål, alltid hans mål. Mitt behov för hans bekräftelse hade tagit sin start.

läs mer »

Samuel Fredriksson

Jag kommer ihåg hur jag frös och tänkte ”fan va skönt att bara lägga mig här över natten och bara frysa, inte dö, men bara frysa, så jag inte behöver tänka mer”.

läs mer »

Erik Persson

Vrede, depression, avund och isolering var de tillstånd jag för det mesta fann mig själv befinna mig i under större delen av mitt första gymnasieår. Även om jag strängt sa åt mig själv att ändra mina vanor så slog livet bara tillbaka.

läs mer »

Megan Jones

Han tog tag i mina axlar, därefter slängde han ner mig i soffan som var bredvid mig och slog till mig på armen. Genom manipulation, särbehandling och våld fick han mig att tro att jag var otillräcklig, ensam och att allt var mitt fel.

läs mer »

Tarek Arnaout

Död inombords. Det var jag största delen av min barndom. Döda ansikten och iskalla blickar som kollade igenom mig, istället för på mig, fick mig som ung att begravas under berg av skam och tvivla på värdet av min existens.

läs mer »

Amanda Bergön

Rollen som bollplank har alltid varit en del av mig. Jag lät mig själv bli en frälsare, vars uppgift var att hjälpa de behövande. Men jag tog emot utan att själv ge uttryck åt hur jag själv mådde och det satte min psykiska hälsa på spel.

läs mer »

FÖREBILDER

PARTNERS

Skänk en gåva

Alla pengar går oavkortat till Covus verksamhet.
Swish: 123 303 02 69
Bankgiro: 5300 – 3232

Skänk en gåva

Alla pengar går oavkortat till Covus verksamhet.

Swish: 123 303 02 69
Bankgiro: 5300 – 3232

Copyright Covus 2020 © All rights Reserved.
×
×

Kundvagn